PublishON

PublishON - et kraftig, forenklet publiseringsverkt°y

Enkel publiseringsprosess
Vi har jobbet mye med systemene bak, slik at publiseringsprosessen fremstår så enkel som mulig for sluttbrukeren. Velg hvor artikkelen skal publiseres, skriv inn teksten, trykk på knappen, og artikkelen er publisert! Ingen tekniske kunnskaper kreves. Kan du surfe på nettet, så kan du bruke PublishON.

Enkelt webgrensesnitt
PublishON har et enkelt og intuitivt grensesnitt, som er 100% webbasert. Ingen installasjon av programvare er nødvendig. Alt du trenger, er en nettleser som Internet Explorer eller Firefox.

Enkle adresser
Hvorfor må webadresser være så kompliserte? Hvem har bestemt at artiklene dine må ha adresser som www.example.org/default.asp?category=2044&sort=3&lang=1&id=6388? Vi tror på å gjøre verden enklere. PublishON gir derfor websidene dine automatisk adresser som publishon.no/nyheter - adresser som gjør hverdagen enklere for deg, for dine kunder og for søkemotorer.

Enkel, men komplisert
Det er én ting som ikke er like ukomplisert i PublishON, og det er systemet bak. PublishON har en avansert databasestruktur som støtter alle mulige datatyper, en smart inputhandler som håndterer validering og import fra eksterne kilder, og en svært fleksibel sidegenerator som kan presentere innholdet akkurat slik du selv ønsker det. PublishON kan tilpasses en hvilken som helst design og struktur.

PublishON er utviklet av Even Scharning, som også har laget Webbys-nominerte Time.is.