PublishON

Teknisk info

Innhold separert fra design og struktur
En av fordelene ved å bruke et publiseringsverktøy, er at innhold lagres separat fra nettstedets design og struktur. Dermed er det enkelt å bytte utseende på nettstedet. PublishON gir deg dessuten muligheten til å presentere innholdet på flere formater eller til flere kanaler samtidig.

Smart mellomlagring
Mellomlagringsmekanismen i PublishON sørger for at sidene ikke blir generert på nytt hvis datagrunnlaget ikke er endret. Dette reduserer belastningen på serveren, slik at den blir i stand til å takle høyere trafikk.

Serverplattform
På serversiden benytter PublishON PHP (programmeringsspråk), MySQL (databaseserver) og Apache (webserver), som alle er gratis og dermed bidrar til å redusere utgiftene for oss og våre kunder. PHP, MySQL og Apache finnes dessuten for flere operativsystem, og PublishON fungerer derfor like fint på Windows-servere som på Linux-servere. PHP+MySQL+Apache er en kraftig kombinasjon som er blant de aller mest populære plattformene når utviklerne får velge selv.

Stabil og pålitelig drift
PublishON kjøres på kraftige servere med automatisk backup både lokalt og eksternt. Vi har UPS som sikrer driften i tilfelle strømbrudd. Våre maskiner er sentralt plassert i Oslo, og vårt nettverk har to fiberoptiske linjer tilknyttet til NIX, selve "ryggraden" i norsk internett. Maskinene våre kjører FreeBSD og Linux. De holdes oppdatert og overvåkes kontinuerlig.